Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota C-HR

1.8 Hybrid Dynamic met parkeersensoren voor en achter
  • Achteruitrijcamera
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control adaptief
  • Keyless entry
  • Lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 36.533 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-232-DG
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Deze goed onderhouden Toyota C-HR heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Hoewel de auto uit 2019 komt, heeft hij maar 36533 kilometer gereden. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zodra u naar de 'R' schakelt, gaat de achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Naast de routeinformatie van het full map navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. U bent in deze Toyota ook voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Zoals u mag verwachten van deze Toyota C-HR is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Toyota u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. In deze Toyota vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Toyota wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Opties
Achteruitrijcamera
Binnenspiegel automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief
Keyless entry
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Bovag
Ga naar de bovenkant