Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Corolla

1.8 Hybrid Active Plus
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • LED dagrijverlichting
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Metaalkleur
  • Parkeersensor voor
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 53.249 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-249-GZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGroen metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 179 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.
.
Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo'n bijzonder goede Japanse auto, deze Toyota Corolla uit 2020 heeft een tellerstand van 53249 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Toyota Corolla is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. U bent in deze Toyota ook voorzien van automatische airconditioning, DAB ontvangst, buitentemperatuurmeter en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Deze Toyota Corolla blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Toyota? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
Parkeersensor voor
Stoelverwarming
Stuurwiel verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
Bovag
Ga naar de bovenkant