Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris

1.3 VVT-i Trend 5deurs met trekhaak
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Metaalkleur parelmoer
  • Navigatiesysteem
  • Regensensor
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 54.741 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KF-228-S
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)395 X 170 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Toyota Yaris van het bouwjaar 2016, die op de teller 54741 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Verder is de Toyota uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en pearl metallic lak.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De snelheid en interval van de ruitenwissers worden bij neerslag op maat aangestuurd via het regensensor. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Met navigatiesysteem, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Toyota helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Yaris samen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Yaris? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Achteruitrijcamera
Cruise control
Lichtmetalen velgen 15"
Metaalkleur parelmoer
Navigatiesysteem
Regensensor
Trekhaak
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Garanties
Bovag
Nap
Ga naar de bovenkant