Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Y20
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • LED achterlichten
  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Metaalkleur
  • Regensensor
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 33.035 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GLZ-49-R
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)404 X 170 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

U mag 'm natuurlijk klein noemen. Maar compact komt meer in de buurt. De kilometerstand van deze goed onderhouden auto is laag, slechts 33035. De auto is van bouwjaar 2019. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder benzinemotor. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Deze Toyota is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Toyota is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De uitrusting van deze Toyota is met lederen stuur en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Toyota Yaris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Yaris, neem dan snel contact met ons op.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
LED achterlichten
Lichtmetalen velgen 15"
Metaalkleur
Regensensor
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
Bovag
Ga naar de bovenkant