Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris

1.5 VVT-i Active 5 deurs met navigatie
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • Metaalkleur
  • Navigatiesysteem
  • Regensensor
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 76.641 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZT-744-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)395 X 170 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Toyota Yaris u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De ene neerslag is de andere niet. Dankzij de regensensor krijgt u automatisch precies zoveel wisbewegingen die het zicht nodig heeft. De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook is deze Toyota helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Deze Toyota Yaris is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. In deze Toyota vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Yaris? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Achteruitrijcamera
Cruise control
Metaalkleur
Navigatiesysteem
Regensensor
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Bovag
Nap
Ga naar de bovenkant