Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris

Hybrid 130 Launch Edition
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Dodehoek detector
  • Draadloze telefoonlader
  • Keyless entry
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 539 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-582-BN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1490 CC
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Onverwoestbaar in reputatie, betrouwbaar onderweg en helemaal klaar voor de toekomst. Dat is Toyota. 'Let's go places'. Deze dealeronderhouden Toyota heeft slechts 15 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2024. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. En deze auto heeft ook electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en buitentemperatuurmeter als standaard uitrusting.

De Toyota Yaris is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In deze Toyota vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Dodehoek detector
Draadloze telefoonlader
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
two-tone metaalkleur
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 06-03-2027
Nap
Ga naar de bovenkant