Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris Cross

1.5 Hybrid Dynamic Plus
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Draadloze telefoonlader
  • Elektrische bedienbare achterklep
  • Head up display
  • Panoramadak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 3.201 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-656-VX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 177 X 160
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze Toyota Yaris Cross een geweldige keuze! Deze auto uit 2023 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 3030 kilometer. Deze Toyota Yaris Cross is voorzien van een hybride motor en gebruikt dus zowel brandstof als elektriciteit. Dat betekent zuinige kilometers en toch maximale prestaties. Deze Toyota Yaris Cross heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, dakspoiler en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen full map navigatiesysteem vertelt u alles! Deze auto is voorzien van automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en buitentemperatuurmeter.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De auto is ook uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Draadloze telefoonlader
Elektrische bedienbare achterklep
Head up display
Panoramadak
Stuurwiel verwarmd
Voorstoelen verwarmd
Aanhanger assistent
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 20-06-2026
Ga naar de bovenkant