Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris

1.5 Hybrid Trend
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise control
  • LED dagrijverlichting
  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Metaalkleur
  • Navigatiesysteem
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 97.927 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KR-736-S
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)395 X 170 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Deze Toyota Yaris staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. En deze auto heeft ook cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Opties
Achteruitrijcamera
Cruise control
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 15"
Metaalkleur
Navigatiesysteem
Regensensor
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Garanties
Bovag
Nap
Ga naar de bovenkant