Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Aygo

X 1.0 VVT-i S-CVT envy
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • LED dagrijverlichting
  • Lichtmetalen velgen 17 inch
  • multimedia scherm groot
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 2.871 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-150-BH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)370 X 174 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Zegt u nou zelf: zo'n overdreven grote auto heeft u toch niet nodig? Deze auto is weliswaar wat kleiner, maar biedt daardoor een overdaad aan voordelen qua geld en gemak. Op de teller van deze auto staat slechts 2871 kilometer. Zijn pittige prestaties dankt deze Toyota aan zijn compacte en zuinige motor. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De auto's van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Dab
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 17 inch
multimedia scherm groot
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Stoelverwarming
two-tone metaalkleur
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 22-04-2025
Ga naar de bovenkant