Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Aygo

X 1.0 VVT-i S-CVT first Limited Automaat!
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Keyless entry met startknop
  • Voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.793 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-882-XF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)370 X 174 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

'Let's go places', is het motto van Toyota. Dus kiest u maar: dichtbij of ver, de snelweg of de stad. Deze Toyota Aygo X zal u blijvend aangenaam verrassen. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De aanwezige DAB-radio komt perfect tot z'n recht door het topklasse audiosysteem. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met regensensor, keyless entry, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet.

Als bestuurder van deze Toyota bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Wilt u met deze Toyota Aygo X een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Dab
Keyless entry met startknop
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterruitverwarming
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 27-10-2025
Ga naar de bovenkant