Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris Cross

1.5 Hybrid Dynamic met Winterpack
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Dab
  • Keyless entry
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-738-KD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGroen metallic
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)420 X 177 X 160
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Met zijn kenmerkende hoge silhouet straalt deze SUV vastberadenheid uit, maar ook de zekerheid dat hij altijd zijn weg vindt, waar u ook naartoe rijdt. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Deze Toyota Yaris Cross blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Dab
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Regensensor
Stoelverwarming
Stuurwiel verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 04-03-2027
Ga naar de bovenkant