Occasions bij Oto Nijkerk2023-01-13T13:55:27+00:00

Toyota Yaris Cross

1.5 Hybrid Dynamic met winterpack
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Keyless entry
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 11.754 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-991-BN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)420 X 177 X 160
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Oto Nijkerk is transparant, ook als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs is ook de verkoopprijs. Dus geen extra kosten boven op de verkoopprijs.
Al onze Toyota occasions worden afgeleverd met 12 maanden garantie, afleverbeurt, nieuwe APK, Pechhulp Europa 24/7, volledige poetsbeurt exterieur en reiniging van interieur en een volle tank brandstof.

Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Oto Nijkerk in onderhoud is*. Wanneer u het fabrieksonderhoudsschema volgt ontvangt u automatisch additionele garantie. Na elke onderhoudsbeurt wordt er voor een jaar garantie afgegeven, totdat uw auto 10 jaar is! De getoonde prijzen zijn all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Toyota Yaris Cross mag verwachten: pure sportiviteit. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, dakspoiler en donker getint glas achter.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Met automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

In de Toyota Yaris Cross heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. U bent mede dankzij hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Dab
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Metaalkleur
Regensensor
Stoelverwarming
Stuurwiel verwarming
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 28-07-2026
Ga naar de bovenkant